Project Engineering Consultancy Nederland BV afgekort PEC Nederland BV is op 1 april 1992 opgericht als jong en onafhankelijk Nederlands ingenieurs- en consultancybureau.

Het bureau richt zich grotendeels op nieuwbouw-, renovatie- en onderhoudsprojecten op het gebied van het advies, onderhouds-, facility-, object-, project- en contractmanagement (inkoop), inspectie en inventarisatie van technische installaties in en om gebouwen alsook in de utiliteitsbouw.

Door de toenemende complexiteit van projecten als gevolg van integratie van nieuwe regelgeving, zoals de Europese aanbestedingen, de energieproblematiek, duurzaamheid, de actieve- en passieve veiligheid w.o. beveiliging, asbest en legionella, de Arbo- en de milieuwetgeving, is inschakeling van ingenieursbureaus als PEC Nederland BV met hun specialistische kennis onontbeerlijk geworden voor een succesvolle implementatie.

Een belangrijk kenmerk van het bureau is dat wij onze volle aandacht aan de gebruiker, klant c.q. opdrachtgever geven. De projecten voert het bureau nauwgezet uit volgens met de opdrachtgever (in het algemeen Rijksoverheidsinstellingen) overeengekomen voorwaarden.

PEC Nederland BV beschikt over een vast team van hooggeschoolde medewerkers en ingenieurs met een ruime ervaring op het terrein van de advisering, onderhouds-, facility-, object-, project- en contractmanagement op technisch vlak. Daarnaast bestaan er in het kader van een integrale aanpak goede relaties en samenwerkings-verbanden met andere ingenieursbureaus c.q. architectenbureaus, terwijl freelance medewerkers naar behoefte ingezet kunnen worden.

PEC Nederland BV beschikt over geavanceerde middelen om projecten te adviseren, te ontwerpen, te managen en te inspecteren. Op automatiseringsgebied behoort het bureau tot de trendsetters in zijn branche.

Het werkgebied van PEC Nederland BV is zowel nationaal als internationaal, met een werkmaatschappij in het buitenland als PEC Suriname NV. De gebruiker van gebouwen, die zich op enigerlei wijze wil laten bijstaan op dit brede gebied, kan zich hiervoor wenden tot Project Engineering Consultancy Nederland BV.

 

Bedrijfspresentatie

Voor extra informatie over PEC Nederland, onze diensten of opdrachtgevers, download dan via onderstaande knop onze Bedrijfspresentatie (.PDF). Mocht u eventueel nog vragen hebben kunt u ons altijd via het contact formulier bereiken of bellen, wij staan u dan graag te woord.

Bedrijfspresentatie (.PDF)